Micha de Heus

Micha de Heus is een gedreven meditatieleraar, getraind door toonaangevende experts zoals Gerjan Schoemaker van Meditatie Instituut Nederland en Kasper van der Meulen als gecertificeerd Ademcoach – Masterful Breathcoach Level 3.

Zijn passie voor meditatie en ademhaling reikt ver en omvat een breed scala aan activiteiten, zoals inspirerende meditatiecursussen voor beginners, levendige Meditatie Avonden in Castricum met actieve en Vipassana meditaties, diepgaande ademworkshops en ademcirkels gericht op verbonden ademhaling, alsook speciale workshops voor atleten over performance breath.

Micha’s inzet is niet alleen lokaal; hij leidt diverse cursussen en workshops, voornamelijk in Castricum, maar strekt zich ook uit tot het organiseren en begeleiden van mannencirkels op verschillende locaties in Nederland. Zijn kennis en liefde voor de natuur als gecertificeerd hike- en survivalinstructeur en gepassioneerde natuuronderzoeker vormen een essentiĆ«le inspiratiebron voor zijn cursussen en workshops, waardoor hij de natuur inzet als een krachtige ondersteuning.
Met een stevige basis in het Theravada-boeddhisme en Vroeg-boeddhisme, verkent Micha ook andere spirituele scholen, tradities en filosofieƫn. Hij combineert op unieke wijze traditionele en moderne methoden tot een naadloos geheel, wat zijn benadering verrijkend en veelzijdig maakt.

Micha de Heus

Micha

Castricum, Noord-Holland, Nederland
1901 RS, Castricum, Noord-Holland, Nederland

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.