Dennis Heyne

Dennis Heyne is een enthousiaste en gedreven meditatieleraar, opgeleid door Gerjan Schoemaker van het Meditatie Instituut Nederland. Naast meditatieleraar is Dennis ademcoach (bewust verbonden ademhaling) en begeleidt hij regelmatig ceremonies met plant medicijnen.

Zijn meditaties integreert hij onder andere in zijn ceremonie weekenden waar hij de deelnemers, na een intensieve reis met de plant medicijnen, weer in contact brengt met hun lichaam doormiddel van verschillende vormen van meditatie zoals loopmeditaties, mantra zingen, schud meditaties en concentratie meditaties.

Op diverse plaatsen in Nederland is hij actief met het organiseren van ademcirkels. Denk hierbij aan Amersfoort, Alphen aan den Rijn, Leiden en Zaandam. Ook geeft hij individuele ademsessies.

In november 2023 heeft Dennis als facilitator deelgenomen aan een 3 weken durende retraite in het zuiden van Portugal. Hier heeft hij meerdere ademcirkels en meditatie ochtenden gegeven.

In de zomer van 2024 gaat Dennis samen met zijn vrouw en dochtertje een nieuw en groots avontuur aan. Zij verhuizen naar de plaats Bravo (gemeente Sertā) in centraal Portugal. Hier gaat hij samen met zijn vrouw meditatie lessen geven en daarnaast ademcirkels en Magic Truffel ceremonies organiseren op hun land en op externe locaties zoals guesthouses en retraite centra in de omgeving.

Em luz e amor (In licht en liefde)

Wil je op de hoogte blijven van de vorderingen omtrent de emigratie naar Portugal check regelmatig Instagram (@dennisheyne)

Adres Portugal: Vale Freixo, Bravo, 6100-514 Pedrogao Pequeno

Dennis Heyne

Dennis

Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Nederland
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Nederland

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.